Glamuuripidu: Fashion Express Deja Vu`s

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Möödunud nädalal toimus Lounge Deja Vu´s üritustesarja Fashion Express kolmas üritus.

Suurejoonelisel moeõhtul tutvustasid oma loomingut kolm erinevat noort ja andekat moedisainerit.

Natascha oma kollektsiooniga «Butterfly Effect» - 100% naturaalset villast materjali. Kogu tema esitletud kollektsioon ja aksessuaarid olid käsitsi heegeldatud. Värvikirev kollektsioon koos lisanditega oli täisväärtuslik ja harmooniline.

Maria Suvorova kollektsiooniga «Center». Igas kollektsiooni kleidis oli rõhutatud erinevaid faktuure ja tekstuure. Kleidid  tugevast ülikonna kangast ning kaunistatud vääriskivide ja prossidega.

Ruta Badina kollektsiooniga «Cherry Blossoms». Kogu kollektsioon oli roosas värvigammas ning kaunistatud heleroosade kirsiõisi meenutavate lillekestega. Põnevust lisasid voldid ja drapeeringu, üldmulje oli õrn ja naiselik.

Laval make up show «Grimas» poolt. Make up kunstnikud Dina Tshistjakova, Siret Reinsaar, Kadi Eenmaa, soengud Studio 212

Lisaks aitasid meeleolu luua DJ Sonic & eesti parim trompetimängija Joosep Ziil. Ürituse autor, stilist ja lavastaja Anatoli Ein «LiEin».

Fashion Express on ürituste sari, mis on suunatud noorte andekate moedisainerite loomingu tutvustamisele, pakkudes disaineritele võimaluse tuua oma kunstiteosed tänulike vaatajate ette, saades väljundi ja tõuke oma edaspidiseks tegevuseks.

Vaata pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles