Kirikute pahameel muudab Rolf Juniori suvetuuri jõulutuuriks?

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eurovisioon 2008. Rolf Junior ja tema «meeskond».
Eurovisioon 2008. Rolf Junior ja tema «meeskond». Foto: Liis Treimann

Nädal tagasi teatasid mõned Eesti kirikud, et nad ei soovi näha Rolf Juniori ja Luisa Värgi ühistuuri oma kirikus - põhjuseks toodi sobimatut repertuaari. Täna selgub, kas tuur üldse toimub.

«Võib olla jätame kõik jõuludesse ja teeme siis tuuri,» rääkis Rolf raadio Elmar hommikuprogrammis.

«Nagu praegu näha on, ei ole tuuridel üldse minekut. Kuidagi liiga palju on neid sattunud ühele ajale,» tõi Rolf tuuri ärajäämise põhjuseks ka majandusliku poole.

Kirikud pidasid Rolfi pakutud repertuaari ebasobivaks. Laulja ise seda nii ei näe.

«Ma plaanisin laulda toredaid, nostalgilisi laule nii eesti kui välismaa keeles. Laule, mida iga inimene teab. Vabanduseks toodi aga see, et nendes lauludes on palju ihalevat sõnumit,» rääkis Rolf.

«Enamus laule ju räägivadki armastusest. Mis on armastuses valet? Kas kirikus ei tohigi sellest laulda? Ma arvan, et tohib,» lisas ta.

Tuuripartneriks valis Rolf Luisa Värgi.

«Mulle meeldib Luisa laulmine ja see, kuidas ta seda teeb,» põhjendas laulja. «Pealegi pole Luisa tükk aega avalikkuse ees midagi teinud.»
Kas jõulutuur toimub ikkagi kirikutes, Rolf veel öelda ei osanud.

«Ma ei hakka kellegagi kaklema või maid jagama,» ütles laulja. «Kindlasti tahaksime seda teha kirikutes, aga me oleme kõik väga kohanemisvõimelised. Eestis on palju ilusaid ja toredaid paiku, kus seda teha saab.»

Suvetuuri ärajäämine ei tähenda, et Rolfi sel suvel laval näha ei saaks.

«Meil on käimas SotsPopi tuur. Lisaks on tulemas jaanipäev ja igasuguseid muid juhuesinemisi,» rääkis laulja.

Juuli lõpus osaleb Rolf Maltal rahvusvahelisel lauljatekonkursil.

«Ma läbisin hiljuti eelvooru ja 19. juulil sõidan võistlema. Tegemist on poplauljate konkursiga, kus tuleb esitada üks üldtuntud ja üks omaloominguline laul. Ma esitan esmakordselt «Inglit» inglise keeles,» kommenteeris Rolf.

Augustis asub laulja koos Nele-Liis Vaiksoo ja ETV lastekooriga salvestama uut jõuluplaati.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles