Kuula Margit Viirma uut singlit!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margit Viirma
Margit Viirma Foto: Janne Luigla
Margit Viirma (17) on esimese kahe singliga «Jõugu liider» ja «Rumal süda» kindlasti sagedastele raadiokuulajatele meelde jäänud. Nüüd aga otsustas neiu oma tavapärasest materjalist veidi kõrvale põigata ning proovib kolmanda singliga «Kuum ja külm» kätt kaasaegsema popi maailmas.

«Tegime selle loo eelkõige n-ö kingituseks Margitile hea koostöö eest, kuna ta on suur tänapäeva popi austaja,» sõnab Viirma peaprodutsent Vallo Kikas, kes on koos lauljatariga stuudios valmis saanud terve plaaditäie särtsakat materjali, mis pärineb USA 50ndate-60ndate muusikaedetabelitest.

Margit õpib soololaulmist laulu-ja tantsukoolis WAF, tegeleb tantsutrenni ja näitlemisega ning on mitmekordne Eesti meister kabes! Häid tulemusi on ta saavutanud ka välismaal, osaledes Euroopa ja Maailma Meistrivõistlustel. Suurimaks väljakutseks nimetab Margit aga hoopis peagi algavaid kitarriõpinguid.

Singlit «Kuum ja külm» võid kuulata SIIT

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles