Galerii: Lindsay Lohani totaalne muutumine

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Moelooja Estrella Arch ja Lindsay Lohan
Moelooja Estrella Arch ja Lindsay Lohan Foto: AFP / Scanpix

Kas keegi meist suudaks uskuda, et Lindsay Lohan on alles 23-aastane? Mis küll on juhtunud selle imearmsa tedretähnilise tüdrukuga!


Lindsay on kunagi ise öelnud, et talle meeldib inimesi šokeerida ja tõepoolest - seekord on tal see vist ka õnneks läinud.

Kuu alguses disainer Estrella Archiga kahasse kujundatud moekollektsooni esitledes nägi Pariisi moelaval kõndinud nooruke Lindsay välja vähemalt kakskümmend aastat vanemana. Ja tühja sellest vanusest, pigem paneb noore naise haiglane ja paistes olek tõsiselt muretsema tema tervise pärast.

Mäletatavasti on Lindsay korduvalt alkoholiprobleemiga maadelnud - kas selgitab see tema kustunud olekut? Või osutus disaineritöö oodatust raskemaks ning Lindsayl on selja taga mitmeid magamata öid?

Head ei ole kindlasti teinud ka arvukad seltskonnaüritused, millel on kombeks üle minna hommikuni kestvateks järelpidudeks. Või on see kollageen? Botox?

Aga võib ka olla, et tema räsitud hinge ja füüsise taga on ikkagi lapsepõlve liiga kiire tähelend.

Või mida sina arvad?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles