Beach Clubis selgub Pärnumaa parim noor DJ

Andris Tammela
, 24tundi tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnumaa noorte diskorite võistlus toimub tänavu kümnendat korda.
Pärnumaa noorte diskorite võistlus toimub tänavu kümnendat korda. Foto: Erakogu

Reede õhtul toimub Pärnu kuursaali kõrval asuvas Beach Clubis kümnendat korda Pärnumaa noorte DJde finaalvõistlus "DJ Fest 09", mida ilmestab oma kohalolekuga kuulus

beatbox

'iartist Dub FX.


Ürituse ühe korraldaja Taavi Holteri teatel näitavad reedel Beach Clubis oma oskusi kümme Pärnumaa noort DJd, kelle seast valib žürii koosseisus DJd Trigga, Reio Tilk, Erko Käärats ja noortekeskuse Force Majore juhataja Ranto Lupp lõpuks võitja.

"Žürii hindab noorte professionaalsust, väljanägemist laval, atraktiivsust ja loomulikult sedagi, kuidas nad rahvale peale lähevad," rääkis Holter. "Loodame, et võistlusele tuleb kaasa elama üle 500 inimese, sest õhtu peaesineja on ju Dub FX."

Holteri kinnitusel saadi Dub FX nõusse Beach Clubis esinema pärast kontserdimajas toimuvat kontserti kerge vaevaga.

"Üritame "DJ Festi" igal aastal võrreldes varasemaga suuremalt teha," märkis Holter. "Tänavugi toome Beach Clubi selleks puhuks kohale eraldi heli- ja valgustehnika ning rendime Endla teatrist rekvisiite. Kahjuks on meie ainus rahaline toetaja Pärnu linnavalitsus ja nii läheb ürituse laiendamine aasta-aasta järjest raskemaks."

"DJ Festi" peakorraldaja on avatud noortekeskus Force Majore. Beach Club avab reedel uksed kell 21. Noorte DJde ja Dub FXi kõrval näeb laval DJ Triggat, keda saadab Rauno Pella löökriistadel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles