Piret Järvis: laste saamiseks pole ma veel valmis

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piret Järvis
Piret Järvis Foto: Kalev Lilleorg / Õhtuleht

Täna hommikuses Raadio 2 «Silmad lahti» saates piinasid reporterid Maris ja Sten ninjatüdruk

Piret Järvist

põhiliselt abieluteemaliste küsimustega.

Näiteks huvitas saatejuhte, mis värvi tuleb Pireti pulmakleit ja ega ta järsku 08.08.08 ei kavatse abielluda ning kuidas peigmees abieluettepaneku tegi.

«08.08.08 me Kallervoga kohe kindlasti ei abiellu, see on nii ebaoriginaalne,» teatas Piret resoluutselt ning lisas, et täpsele abiellumise kuupäevale pole nad elukaaslasega isegi veel mõelnud. Küll aga arvas Piret, et pulmakleit võiks siiski olla traditsiooniliselt valge.

Küsimusele, kuidas Kallervo abieluettepaneku tegi, vastas Piret, et see tuli talle üllatusena ja võttis minutiks sõnatuks. «Minutikene läks aega enne, kui see mulle päriselt kohale jõudis,» naeris ninjatüdruk.

Samas ei osanud lauljatar öelda, kas ta on abielu pooldaja või mitte. «Olen ausalt öeldes kahevahel. Ühelt poolt pooldan abielu, teisalt mitte. Tänapäeval ei kipu abielud eriti kestma,»tõdes kaunitar.

«Aga vaadates minu perekonda, siis olen väga õnnelikus keskkonnas üles kasvanud. Minu vanavanemad ning minu ema ja isa on kõik väga õnnelikult koos elanud.»

«Kui ka mina suudaks terve elu ühe inimesega koos olla, siis oleks see suurepärane. Igal juhul püüan anda endast parima,» rääkis Piret.

Veel pajatas Piret ka võimalikust nimevahetusest. «Võtan endale kindlasti ka Karu nime, kuid jätan enda oma ka esialgu alles. Proovin nii ja naa, kuidas kõige mugavam tundub. Aga oma perekonnanimest lõplikult siiski loobuda ei sooviks.»

Piret Järvis ja muusik Kallervo Karu on juba pikemat aega koos elanud Tallinnast väljas ehk siis ninjatüdruku sõnul maal peidus. «Ma polegi tegelikult kunagi linnas elanud ja ega mulle see ilmselt ei istukski,» paljastas Piret.

Reporteri küsimusele, millal võiks siis pisiperet oodata, puhkes lauljatar naerma ning teatas, et seda ei juhtu veel niipea.

«Lapsi ma tõesti veel teha ei plaani. Tahan tööd rabada ja karjääri teha. Hetkel on mul hoopis teised prioriteedid ja lapse saamiseks pole ma kohe kindlasti veel valmis.»

«Hetkel läheb mul kogu aur Vanilla-Ninjale ja juuli keskel ootab meid suur Ladina-Ameerika tuur,» rääkis Piret.

Külasta Elu24.ee foorumit ja paku põnevaid arutlusteemasid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles