Hed Kandi kolm aastat glamuuri Privés!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
HED KANDI
HED KANDI Foto: Privé
Sel reedel, 16.oktoobril, tähistab klubi Privé üks populaarseimaid üritustesarju Hed Kandi oma kolmandat aastapäeva. Laval Ingmar Jõela kollektsioon "Glam Futuur" ning plaadimängijate taga DJ Wez Clarke Inglismaalt ning Hed Kandi kohalikud residendid Chris Mil ja JP.

"Hed Kandi näol on tegemist maailma ühe glamuurseima muusika ja elustiili brändiga. Need peod maailma erinevates nurkades on alati populaarsed ning sissepääsu järjekorrad nii pikad, et ootama peab tunde. Meil on vedanud, et selline kvaliteet tuuakse meile koduõuele kätte. Viimase kolme aasta jooksul on Hed Kandi laval näinud Eesti parimaid ja huvitavamaid moekollektsioone ning DJ-puldis on käinud suur hulk Hed Kandi DJ'sid," kommenteerib Privé turundusjuht Evely Ventsli.

Wez Clarke on Hed Kandi resident olnud viimased viis aastat, lisaks DJ tööle on mehe näol tegu ka andeka produtsendiga. Tema saavutuste hulgas on lugematul arvul lugusid ja remikse ning tulevaste projektide hulka kuulub ka uus Booty Luv'i album. Samuti on Wez vastutav Hed Kandi kogumike miksimise ja masterdamise eest. Iga nädal viib mehe erinevatesse maailma nurkadesse, kus Hed Kandi peod toimuvad.

Ingmar Jõela kollektsioon on inspireeritud uue ajastu naisest ja naiselikkusest. Kasutatud on uut moodi vormi, julgeid ning teistsuguseid, veidi futuristlikke lõiked. Esile tõuseb tulevikunaine - võimas ning jõuline. Kasutatud geomeetria väljendab õrnema sugupoole uut karmi ning konkreetset joont. Karusnahk, samet, tüll käivad alati kaasas glamuuri ja vapustava iluga, mis naisterahvaid saadab. Pärlid, kristallid, suled ja kõikvõimalik litter. See on see, mis sobib juba tänasesse kui ka kaugemasse tulevikku. GlamFutuur on kollektsioon tuleviku glamuurile!

Seekordse Hed Kandi dresscode on futu-sci-fi-glamuur. Otsige välja oma tulevikurõivad, lisage neile käputäis glamuuri ja oletegi peoks valmis.

Klubi Privé uksed avatakse kell 00:00. Pilet 200 krooni, flyeriga 150 krooni ning family-listiga 100 krooni. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu eraldatud tsoonis, mis annab võimaluse pidu veelgi glamuursemaks, privaatsemaks ja erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: +37256256000

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles