Pihli totaalne muutumine: kas iluopp, Botox või sperma?

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liider ja Tallinna linnapea kandidaat Jüri Pihl on valimisreklaamis kõvasti nooremaks retušeeritud. Prantsusmaal kavatsetakse sellistel juhtudel nõuda märget, et inimese välimust on parandatud.
Sotsiaaldemokraatliku Erakonna liider ja Tallinna linnapea kandidaat Jüri Pihl on valimisreklaamis kõvasti nooremaks retušeeritud. Prantsusmaal kavatsetakse sellistel juhtudel nõuda märget, et inimese välimust on parandatud. Foto: Raigo Pajula /repro valimisreklaamist

Millest tuleb see, et Sotsiaaldemokraatliku erakonna juht Jüri Pihl näeb välja aastaid noorem ja palju siledam kui enne valimisperioodi?


Iluasjatundjad pakuvad erinevaid variante. Võimalik, et Pihl on lasknud endale plastilise operatsiooni teha. Arvestades tema minevikku salapolitseinikuna, pole see sugugi võimatu. Juhtis ju mees üle kümne aasta kaitsepolitseid.

Teine näonaha silendamise moodus on botuliintoksiini süstimine, nagu seda harrastab Krista Lensin. See muudab palge siledamaks ja kõrvaldab kortsud. Miinuseks on see, et süste tuleb teatud aja tagant korrata. Samuti kaotab Botoxit täis nägu oma miimika. Aga liikumatu pokkerinägu ongi võib-olla poliitiku eelis?

Rahvameditsiini valdkonda kuuluvat spermamaski soovitatakse eeskätt naistele. See pidi Eve Kivi andmetel olema parim ilutoode. Väärika Jüri Pihli puhul ei söandanud Elu24 iluasjatundjad seda varianti kaaludagi. Kuid samas, meestel on selles asjas daamidega võrreldes mõningad eelised.

Jääb loomulikult võimalus, et Pihl polegi muutunud ja tegemist on innuka arvutigraafiku näputööga. Sellisel juhul tegi reklaame valmistanud agentuur sotside esinumbrile küll karuteene. Kui ta peaks valijatega kohtuma, et tunne ju keegi Tallinna linnapeakandidaati ära!

Mis on sinu meelest Pihli totaalse muutumise saladus?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles