Farmi-Gabriel märatses Überblingenis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kannu Kõrtsi Staar 2009 - viimane eelvoor 08.10.09
Kannu Kõrtsi Staar 2009 - viimane eelvoor 08.10.09 Foto: Kannu Kõrts

Überblingeni klubis kargas reedel, 9. oktoobril laval Venemaalt pärit Michael Jacksoni teisik. Tema esinemisega polnud sugugi rahul peol viibinud Maarjamaa staartantsija ja strippar Farmi-Gabriel. 

Liba Jacko esinemine sujus esialgu suuremate viperusteta. Klubi oli muudetud uhkeks kontserdisaaliks, rahvale pakuti vägevat lasershowd ning kontserdi lõpus isegi ilutulestikku. 

Ka Farmi-Gabriel koos kaasa Adelinaga oli platsis. Kontserdi finaalis hüppasid nemadki lavale ja tänasid kogu südamest venemaa staari. Seejärel suundus seltskond vip rõdule.

«Umbes pool tundi peale Jacko esinemist hakkas vip-is märatsema purupurjus Farmi-Gabriel,» pajatas samuti üks vipis õhtut nautinud külaline. «Gabriel kukkus praalima, et tantsib kordi paremini, kui see Venemaalt toodud kloun ning otsustas seejärel ise lavale ronida, et rahvale õigeid tantsusamme demonstreerida.»

«Gabriel oli väge täis, pildus klaase ja pudeleid, kui teda püüti maha rahustada. Tema pruut Adelina oli täiesti šokis ja sõimas Gabrieli: «Ma ei oleks elu sees seda sinust uskunud, Gabriel, et sa selline võid olla. Sa oled õudne!»,» rääkis juhtunut pealt näinud noor filmiprodutsent Aldur Anier.

Peaosatäitjat ennast ehk Farmi-Gabrielit ei õnnestunud meil kahjuks telefonitoru otsa saada. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles