Eesti peakokk Oleg Sõtshov oli rahvusvahelisel võistlusel ülivõidukas
Konkursitöödeks vajalikud toorained tuli võistlejatel endal hankida.
30. septembri linnuliha võistluseks valis Sõtshov kana ja võlus sellest ettenähtud 50 minuti jooksul: kana bollontine Foie gras-ga, porgandi-küüslaugu raviooli kõrvitsa kreemiga. Tema kartuli fondan koriandi demi glace kastmega pälvis enim punkte ja kuldmedali.
Teisel võistluspäeval valmistasid 56 kalakokka hõrgutisi mereandidest. Oleg Sõtshovi võistlusköögis valmis täpselt 30 minuti jooksul: kuningkrabi täidisega madalal kuumusel valmistatud paltusefilee, tiigerkreveti- suverõrvitsa raviooli, vanilje-kartulikreemi, röstitud kammkarbi ja sidruni-või-munakastmega. Parim tulemus täpselt ettenähtud aja jooksul ja jälle kuldmedal.
2. oktoobri liharoogade kategoorias valmistas Sõtshov 40 minuti jooksul: ürdi-riivsaia paneeringus madalal kuumusel küpsetatud hirveliha, musta trühvli-ürdi-mousse, kruubi-maapirni-küüslaugukreemiga täidetud peedicannelloni, kukeseene-kartulipüree ja punaportveini-pohla kastmega. Mees võlus žürii täielikult ning taas tulid maksimumpunktid ja kuldmedal.
Võistlustel, nagu kokakonkurssidel tavaks, nõuti täpset roogade kompositsiooni, maitsete harmooniat, aga ka ettenähtud ajast kinni pidamist. Tallinna restorani Korsaar peakokk Oleg Sõtshov näitas tugevas konkurentsis tõelist meistriklassi.