Suri Boyzone'i laulja Stephen Gately

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Gately
Stephen Gately Foto: Empics / Scanpix

1990ndatel populaarsust kogunud Iiri poistebändi Boyzone 33-aastane laulja Stephen Gately suri eile Hispaanias Mallorca saarel, teatab

BBC

.


Tabloidi News of the World ajakirjaniku Dan Woottoni sõnul käis Mallorcal puhkusereisi veetnud Gately eile õhtul väljas, naases hotelli ja läks magama, kuid ei ärganud. Täpsemaid andmeid surmapõhjuse kohta praegu teada pole.

Gately paljastas 1999. aastal, et on homoseksuaalne, ning registreeris 2006. aastal oma kooselu pikaaegse partneri Andy Cowlesiga. Cowles oli koos Gatelyga ka Mallorcal.

Boyzone oli populaarsuse tipus 1990ndate teises pooles, mil bänd saavutas Briti singlite müügiedetabelis kuus esikohta. Pärast bändi laialiminekut 2000. aastal üritas Gately soolokarjääri, kuid plaadifirma loobus temaga juba aasta hiljem koostööst.

Boyzone teatas mullu novembris, et kavatseb taas kokku tulla ja kontserte anda. Bändi kodulehekülje teatel sõidavad Boyzone'i ülejäänud liikmed täna Mallorcale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles