Tantsuakadeemia kutsub tasuta jalga keerutama

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Märt Agu kutsub huvilisi Solarise keskusesse tantsu lööma.
Märt Agu kutsub huvilisi Solarise keskusesse tantsu lööma. Foto: Tallinna Tantsuakadeemia

Solarise keskuses alustab tegevust Märt Agu eestvedamisel loodud Tallinna Tantsuakadeemia. Sellest laupäevast järgmise kolmapäevani oodatakse tantsusõpru avatud uste päevadele. Kõik tantsutunnid on stuudioga tutvujatele tasuta.


Agu sõnul leiab sobiliku tantsutunni endale mis tahes vanuses ja tasemel tantsusõber. «Kuigi tantsuakadeemial ei ole liitumisnõuet ja soodsa hinnaga trennis saab käima hakata ka ühe tunni kaupa tasudes, on avatud uste päevad suurepärane võimalus juba varakult tantsukeskuse ja sealsete erinevate stiilidega täiesti tasuta tutvust teha,» ütles Agu.



Tema sõnul algavad edaspidi tantsutundide hinnad kõigest mõnekümnest kroonist. Sel nädalavahetusel on aga tantsutrenni huvilistele kohapeal nõu ja jõuga abiks oma ala parimad tantsuõpetajad.



Näidistrennid algavad igal täistunnil, pakkudes laia valikut stiile rahvatantsust kuni kõhutantsu, hiphopi või show jazz’ini välja. Kui avamise nädalavahetusel on kõigile tutvumiseks paika pandud eriprogramm, siis esmaspäevast kolmapäevani on avatud uste päevade raames võimalik tasuta näha ja proovida trenne, mis hakkavadki püsivalt tantsukeskuse kavas olema.



«Põnev vaba tantsupõrand on sel pühapäeval kell 16, kui DJ Criticali plaadikeerutamise taustal saavad kõik huvilised vabas õhkkonnas oma tantsuoskusi demonstreerida,» lisas Agu.



Tema sõnul näidistrennidest osavõtjate arvule piiranguid ei seata ning avatud uste päevade raames on treeninguid uudistama oodatud kõik huvilised – ka need, kes seni tantsuga eriti kokku puutunud pole. «Võtame trenni printsiibil kes ees, see mees nii palju soovijaid, kui tantsuruumidesse mahub,» kinnitas Agu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles