Athena koolis tuleb Marika Blossfeldti retseptiraamatu esitlus ja loeng "Loomuliku toitumise põhimõtted".
Marika Blossfeldt räägib loomulikust toitumisest
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marika Blossfeldt on lõpetanud New Yorgi integratiivse toitumise instituudi ning on Ameerika Ravimivabade Praktiseerijate Assotsiatsiooni poolt tunnustatud tervisenõustaja.
Athena kooliga koostööd teinud Marika on Polli talu rahvusvahelise visuaalse, lava- ning ravikunsti keskuse asutaja ning tegevjuht.
Pollis juhendab ta suvekuudel jooga- ja terviselaagreid. Kirgliku terviktoidu kokana kasvatab Marika ise köögivilju ja maitsetaimi, hoolitseb selle eest, et laual oleks võimalikult kvaliteetne toit.
Retseptiraamat annab ülevaate loomuliku toitumise põhimõtetest, aidates mõista seoseid teadliku söömise, enda eest hoolitsemise, tervise ja hea enesetunde vahel. Loeng toimub 14. oktoobril kell 18.