«Tutvun pruudiga, vastu pakun kleiti ja pulmapidu»

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Millist pruuti valida?
Millist pruuti valida? Foto: AFP / Scanpix

Kirikus on aeg kinni pandud, pruutkleitki õmmeldud ja muusika välja mõeldud, puudu on vaid... pruut.


Üks pealt kolmekümnene rootsi mees plaanib järgmise aasta juunikuus altari ette astuda ning tal on tähtsaks päevaks kõik peensusteni paika pandud. Puudu on veel vaid see viimane «pisiasi» - pruut.

Aftonbladet kohtus «Johaniga», kes on kujundanud ja valmis õmmelnud kolm uhket pruutkleiti, kuid naist, keda kleidi sisse pista, tal veel ei ole.

Mees on kinni pannud nii kiriku kui pulmapeo koha, komponeerinud pulmamuusika ning otsib nüüd seda õiget veebi kaudu.

Eelkõige otsin siiski partnerit, mitte vaid kedagi, kellega abielluda, selgitab mees.

Pruudiotsingul Johan on avanud blogi, mis kannab pealkirja «Akadeemik otsib naist», ja kodulehekülje, mida ta ise nimetab Rootsi kõige hoolikamalt läbi mõeldud tutvumiskuulutuseks.

Huvitatuid on siiani olnud päris palju ja mitmetega neist hoiab mees endiselt kontakti. Lõpliku valiku tegemisel jääb Johan enda sõnul lootma kõhutundele.

Kui jätta kõrvale tema kõrgendatud huvi pulmapidamise vastu, on Johan päris tavaline mees. Ta töötab õpetajana ühes väiksemat sorti linnas ning on pisut tegelenud ka rõivaste disainimise ja muusikaga.

Väljavõtteid Johani koduleheküljelt:

- Otsin sind, kes sa tahad oma mehega üheks saada, temaga kõike jagada ja teha kõik, mida sa suudad, et võiksid armastada teda oma elupäevade lõpuni. Sina, nagu ka mina, oled tüdinenud mängimisest ja kohtamistest aastast aastasse, ilma et sel mingit tulemust oleks.

- Ma usun abielu, mitte kooselu. Kooselu on kindlasti tore, kuid mitte nii hea kui abielu.

- Ma ei ole mingi linnainimene, vaid puhtakujuline maakas. Olen üles kasvanud talus ja olen pigem see, kes oja ääres istub ja kala õngitseb.

- Minu unistuseks on abielluda varasuvel, kui sirelid õitsevad. Aga sinu?

- Tere tulemast minu kodulehele, loodan, et soovid siia jääda… alatiseks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles