Shakira: olin plikana paksuke

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Shakira
Shakira Foto: EFE/Scanpix

Täiusliku puusavõngutamise kunsti valdav lauljatar Shakira kehastab oma viimase singli «She Wolf» videos võluvat seksijumalannat, kuid mitte alati pole see nii olnud.


«Olin teismelisena paksuke, kuid välimus ei läinud mulle eriti korda,» ütles Kolumbia päritolu lauljatar intervjuus meesteajakirjale FHM. Selle asemel keskendus Shakira juba varakult oma muusikale ja laulukirjutamisele.

Kogu seda kära, mis tema isiku ümber pidevalt käib, ei ole lauljatar siiani päriselt mõistnud, kirjutab Bild. Ta saab aru, et välimus on selle elukutse puhul oluline ning aastatega on ta oma trumbid ka avastanud. Samas tunnistab 32-aastane Shakira, et pole end kunagi jumalannaks või seksisümboliks pidanud.

Eraelus on Shakira palju tagasihoidlikum, kui seda tema võrgutavast lavaimidžist arvata võiks. Laval tunnen end küll vabalt, kuid rannas olles ei jookse ma ringi ega võnguta puusadega - olen pigem häbelik, selgitab lauljatar.

Kuigi Shakira end mingiks rokijumalannaks ei pea, on tal kombeks kõike kontrolli all hoida: «Minu perfektsionismile ei ole ravimit; olen täielik kontrollifriik ning seda teavad kõik, kellega ma koos töötan.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles