Britney kavatseb lapsed täielikult endale võita

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Britney Spears
Britney Spears Foto: SIPA / SCANPIX

Lauljatar Britney Spears teeb kõik, et võita oma laste täielik hooldusõigus, sest kardab, et eksabikaasa Kevin Federline avaldab neile halba mõju.

Eelmisel aastal sai Federline poegade hooldusõiguse täielikult endale, kuna Spearsi tabasid vaimsed probleemid, kirjutas WENN.

Hiljuti anti Spearsile laste jagatud hooldusõigus, kuid kuulduste kohaselt annab popstaar sisse avalduse täielikuks hooldusõiguseks.

«Ta on valmis võitlema, et oma poisid tagasi saada. Britney tunneb, et Kevin on muutnud lapsed ropendavateks sõnakuulmatuteks jõnglasteks,» rääkis allikas väljaandele National Enquirer. «Britney soovib ise otsustada, kus poisid koolis ja kirikus käivad.»

«Ta tahab täielikku hooldusõigust ja usub, et Kevin on nüüd see inimene, kelle probleemidest kohtunik kuulma peab. Ta peab meest lastele kehvaks eeskujuks,» lisas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles