IRLi autolavka võistleb Orumetsa kontserdiga

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vello Orumets saates «Täna õhtul...»
Vello Orumets saates «Täna õhtul...» Foto: ERR

Valimisliidu Türi Sotsiaaldemokraatlik Valik korraldatava Vello Orumetsa kontserdi plakatid on Türi vallas väidetavalt maha rebitud ja asendatud IRLi Autolavka tuuri kuulutustega. IRL salgab toimunut.


Orumetsa kontserdisarja korraldaja, Oisu rahvamaja juhtaja Piret Lai andmetel panid kohalikud elanikud ja postiljonid tähele, et valimisliidu Türi Sotsiaaldemokraatlik Valik korraldatavate Vello Orumetsa kontsertide plakatid on maha rebitud ja asendatud IRLi Autolahvka-tuuri kuulutustega.

«Olen väga imestunud sellise teguviisi ja käitumise üle - kas niimoodi siis teemegi Türi vallas head omavahelist koostööd?» imestas Lai.

IRLi esindaja ja kandidaat Türi vallas, Kaia Iva, väidab, et tegemist on mingi eksitusega.

«Me oleme küll näinud neid Orumetsa kuulutusi, nad on rippunud ja meie ei tea, kus nad ripuvad,» seletas Iva. «Meie oleme oma teateid üles pannud tühjale seinale. Kas seal on enne või pärast midagi rippunud, seda me ei tea.»

«Inimesed on kas eksiteel või on siin provokatsiooniga tegemist?» imestab Iva. Tema meelest on süüdi kehvad ilmad, mis kuulutusi maha rebivad. Siis  panevad teised pahaaimamatult endisele kohale uued plakatid üles.

Ei Lai ega Iva soovinud plakatikonflikti rohkem kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles