Sotside reklaamiklipp toetab Keskerakonna kandidaadi Peeter Võsa saadet

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Pihl
Jüri Pihl Foto: Pm

Esmaspäeval Kanal 2 eetris olnud «Võsareporteri» saate vahel näidati Sotsiaaldemokraatide reklaamiklippi Jüri Pihli pildi ja teatega: «saadet toetab».


«Võsareporteri» saatejuht Peeter Võsa kandideerib Keskerakonna kandidaadina Rakvere linnapeaks, sotsid on samale positsioonile üles seadnud praeguse abilinnapea Rannar Vassiljevi.

SDE esimees Jüri Pihl jäi vastuolu kommenteerimisega hätta: «No vaat... me ei tegele ju sellega. Me räägime ju saatest, mitte sellest, kes seda saadet teeb.»

Kas see tõmbab Rakveres Rannar Vassiljevilt vaiba alt ära?

«Ma ei oska seda nüüd niimoodi öelda,» sõnas Pihl. «Eks meie reklaamitegijad on seda vaadanud ja arvatavasti oli see viimane kord, kui Võsa tegi seda saadet enne valimisi. Võib-olla on tegemist reklaamitegijate apsuga või ma ka ei oska öelda.»

«Ma ei oska öelda, kas see on seaduse või heade tavadega kooskõlas,» arvas Pihl selle kohta, et Võsa aktiivse valimiskampaania ajal populaarses telesaates ekraanil on.

Sotside Rakvere linnapeakandidaat Vassiljev ütles, et vaatas eile «Võsareporterit» vaid vilksamisi ja kõnealust klippi ei märganud.

«Mingit tunnet mul ei tekkinud, kuna ma klippi ei näinud,» rääkis Vassiljev. «Ma ei oska kommenteerida, kuhu need reklaamid paigutatakse. See on meie Tallinna kontori teema.»

«Ma arvan, et tegu oli juhusega. Iseenesest on see muidugi huvitav paralleel. Ma ütleksin veel seda, et «Võsareporteri» tegija võiks eeskuju võtta mõnest teisest saatest, kus kuu aega enne valimisi kandidaate enam eetrisse ei lasta. See oleks viisakas,» lõpetas Vassiljev.

Peeter Võsa juhitud «Võsareporter» on üks vaadatuimaid saateid, olles septembrikuus EMORi uuringu järgi 182 000 vaatajaga edetabelis kolmandal kohal. Peeter Võsa lubas eilses saates, et tuleval, valimiseelsel nädalal ta seda saadet ei juhi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles