Nõmme Kalju jalgpallurid pakuvad fännidele praemuna

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tasuta hommikusöök jalgpallifännidele - praemuna ja röstsai
Tasuta hommikusöök jalgpallifännidele - praemuna ja röstsai Foto: AFP / Scanpix

Jalgpalliklubi Nõmme Kalju serveerib 14.juunil kell 11.00 oma fännidele hommikusööki - praemuna ja röstsaia.

Sellest omapärasest ettevõtmisest pajatas meile Nõmme Kalju kõige suurem fänn, Helen Mahmastol.

Teatavasti mängib Nõmme Kalju esindusvõistkond eeloleval laupäeval oma järjekordse matši Eesti Meistriliigas, kui kohtutakse Tartu Maag Tammekaga. Huvitav on seejuures fakt, et mäng leiab aset kell 11 hommikul.

Jalgpall on spordialade kuningas, mida üle maailma vaatavad miljonid inimesed. Kogu maailmas elatakse jalgpalli nimel, sest on tekkinud vutikultuur. Kuid kuidas saab Eestis mingigi jalgpallikultuur tekkida, kui meistriliiga mängud algavad kell 11 hommikul?

Tegemist on ju ometigi Eesti kõrgliigaga! Kui näiteks Hispaanias hakkavad mängud kell 11 hilisõhtul, siis siin 12 tundi varem. Absurdsus! Mis on selle eesmärk? Kas tõesti juhid vutiliidust soovivad, et siinne kõrgliiga toimuks tühjade tribüünide ees? Tundub igatahes küll.

Pidevalt võib lugeda, kuidas kurdetakse, et tribüünid on tühjad, kuid miskit tuleks ka ette võtta. Eesti Jalgpalli Liidu praegune põhjendus seisneb selles, et praegu on toimumas EM.

Ma mõistan, et Euroopa Meistrivõistlused on väga suur üritus ning sellega tuleb arvestada. Kuid kas olulisem on populariseerida kodust vutti või anda oma toetuskäsi maailmas toimuvale?

Meie oma jalgpall on paraku väga nutuses olukorras, samas kui kogu maailmas jalgpall kogub vaid tuure. Mis see meie väikese Eesti toetus ikka annab? Või noh, mis siin ikka tahta, kui EJL töötajadki huvituvad välisjalgpallist rohkem kui kodusest.

Minul, Nõmme Kalju poolehoidjal ei jää muud üle, kui kell 11 staadionil olla, kuid paraku on olukord selline, et iga vähekenegi normaalne inimene magab sellel kellaajal. Ja kui ei maga, siis on suundumas ilusa suvepäevaga randa.

Mida teeks aga normaalne inimene kell 7 õhtul? Rannast tulnuna oleks just paras aeg vaadata paar tundi jalgpalli.

Selline olukord siiski Nõmme Kaljut ei häiri, koostöös Lounge Stereoga otsustati, et esimesed 100 jalgpallihuvilist saavad  hommikusöögiks praemuna ning röstsaia!

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles