Endla toob Ugalasse muinasjutu ja põneviku

Sakala
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Psühholoogilist õuduslugu «Pimedusega löödud» saab Ugala suures saalis vaadata 14. oktoobri õhtul.
Psühholoogilist õuduslugu «Pimedusega löödud» saab Ugala suures saalis vaadata 14. oktoobri õhtul. Foto: Ants Liigus / Pärnu Postimees

Endla mängib 14. oktoobril kell 19 Ugalas psühholoogilist põnevikku «Pimedusega löödud» ja kell 11 lasteetendust «Muinasjutt Pöial-Liisist».


Pöial-Liisi loo on Hans Christian Anderseni muinasjutu põhjal näidendiks kirjutanud Ingo Normet ja lavastanud Raivo Trass. Kunstnikutöö on teinud Liisi Eesmaa, laulutekstid kirjutanud Hando Runnel ja viisistanud Feliks Kütt.



Mängivad Kaili Viidas, Carmen Mikiver, Lii Tedre ja Ireen Kennik.



Frederick Knotti 1966. aastal kirjutatud «Pimedusega löödud» on autori kõige  ebakonventsionaalsem põnevik. Peategelane on pime naine Susy, kelle valdusesse on hiljuti tema enese teadmata sattunud heroiiniga täidetud nukk.


Tõsine närvipinge



Lavastuses mängivad Karin Tammaru, Raivo E. Tamm (külalisena), Ahti Puudersell, Lauri Kink, Nicole Marchesani või Kaisa Metsaots (külalistena) ja Jaan Rekkor.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles