Ahelasaate juht Ott Kiivikas kardab ise kettipanekut

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Kiivikas
Ott Kiivikas Foto: Liis Treimann

Kuidas Kiivikas ise oma saate ohvri rollis käituks?


Kummalises telesaates «Sinu küljes kinni» aheldab Ott Kiivikas end kuueks tunniks võõraste inimeste külge ja siis filmitakse, kuidas ohvrid situatsiooniga hakkama saavad.

Laupäeval võitis Ott Kiivikas 11. järjestikuse Eesti absoluutse meistritiitli kulturismis. Mis tunne mehel oleks, kui keegi oleks viis minutit enne lavale minekut end süüdimatult temaga kokku aheldanud?

«Seda on raske öelda, peab järele proovima. Üks asi on seda ise teha ja ette planeerida. Hoopis teine asi, kuidas ise käituks,» arutab Kiivikas. «Eks ta äkiline oleks olnud. Ma ei oska niimoodi paugust öelda, kuidas ma oleksin käitunud. Kaks varianti, kas hakkad nuiama võtit või lepid paratamatusega ja tõmbad tüübi kaasa lavale. Ega muud lahendust ei ole.»

«Kui ikka küsimuses on Eesti meistrivõistlused, siis esimese hooga hakkaksin ikka võtit nuiama. «Lõpetame, mehed, pulli ära ja teeme lahti!»» vastas mees, kes on end ilma süümepiinadeta näiteks pulmapäeval pruutpaari külge aheldanud.

«Mõnes teisel hetkel oleks ehk reaktsioon teistsugune, aga selles situatsioonis ehmataks ära.»

Sellest hoolimata teeb Kiivikas ahelasaateid edasi. Järgmistes saadetes saab uusi ja ebamugavaid situatsioone näha. Kiivikas passib näiteks tualeti ukse taga, kett ripakil, kuni vaene ohver seal oma ihulisi vajadusi rahuldab.

«Ei noh, mis seal ikka, kett on piisavalt pikk,» kommenteeris mees ise tualetiukse taga luuramist. «Ega see pole siis nii lühike kett, et sellega ei saaks midagi teha.»

Salvestatud on kokku seitse saadet, kuid saatejuht ei välista jätkamist.

Nii et inimesed, olge valvsad! Ott Kiivikas ei maga ja taskus on tal taba!

Kas sina tahaksid Kiivikase küljes kinni olla?

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles