Superstaari Arno on nagu suvine magustoit

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Eesti otsib superstaari» finaal ja Arno Suislep
«Eesti otsib superstaari» finaal ja Arno Suislep Foto: Indrek Galetin

Superstaari saates teise koha saanud Arno Suislep tunnistas reporter Carola Madisele, et ta on pärast pikka saateperioodi väsinud ja tahaks puhata, milleks oleks tema meelest kõige parem näiteks koos elukaaslasega minna Vormsile, ratastega matkama või süstaga merele sõitma.

Oma armsa süsta peab Arno küll enne ära parandama, kuna tal õnnestus alles hiljuti sellesse auk sisse sõita.

Arno lubab, et tegeleb muusikaga ka edaspidi. Seda ta veel ei julge lubada, et tema album Jana omast enne ilmub. Arnol oli juba enne superstaari saadet mitu laulu sahtlisse kirjutatud, mille ta võiks ära salvestada.

Samuti plaanib Arno koos Rein Rannapi ja Maarja Liis Ilusaga tuurile minna. Ühistuur kannab nime Suvegurmee.

Kontserdi korraldaja Fred Kriegeri sõnul on sellest tuurist juba mõnda aega räägitud, aga erikülalist Arnot seal mainitud veel pole.

«Kui C-Jam on eelroog, Rannap on supp ja Maarja on põhiroog, siis Arno on nagu Suvegurmee magustoit», kommenteeris Fred Krieger.

Seda, kas esitamisele tulevad ka Superstaari saates Arno tuntuks lauldud lood, korraldajad veel ei paljasta.

Samuti ütles Arno, et laulmise kõrvalt tahaks ta tulevikus leiba teenima hakata helitehnikuna. Mitte päris täiskohaga, aga nii nagu Timbaland, kes natuke laulab ja natuke produtseerib.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles