«C.S.I.» täht kaitses ema sissetungija eest

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
George Eads
George Eads Foto: AP / Scanpix

Sarjas «C.S.I.: kriminalistid» Nick Stokesi mängiv näitleja George Eads paljastas, et kaitses teismelisena oma ema sissetungija eest.

George Eadsi isa Arthur Coleman Eads töötas prokurörina ja ta tahti, et mootorrattagängi juht saaks kolme mõrva eest surmanuhtluse, kirjutab mtv3.fi.

Kohtuprotsessi perioodil murdis kohtu all oleva mehe vend Eadside koju sisse. Tulevane näitleja oli koos emaga kodus.

«Mees tahtis meie maja esiust maha murda. Mäletan, et uks ragises ja puitu lendas. Ta sai küll ukse lahti, kuid see tuli nii suure hooga, et lendas uuesti kinni. Ema astus siis ukse ette ja püüdis seda kinni hoida,» meenutas Eads.

Perekonnal oli majas relv ja ema käskis pojal see tuua.

«See oli laetud Magnum 357, samasugune relv nagu Dirty Harryl. Võtsin relva, tõmbasin ema ukse eest ära ja näitasin mehele, et mul on laetud relv,» lausus näitleja.

George`i ja tema ema õnneks saabus perepea koos politseinikega üsna varsti kohale.

«Isa tuli politseiga ja kiitis minu tegutsemist. Ta küsis ka, et miks ma meest läbi ukse ei tulistanud. Kui olukord oleks nõudnud, siis ma seda oleksin ka teinud,» netis staar.

George Eads lisas, et see kogemus on hiljem ta näitlejakarjääris kasuks tulnud.

«Selle juhtumiga sain aru, et maailmas on olemas tõeliselt halbu inimesi,» nentis George Eads.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles