Aeroobikakuninganna selgub meeste valvsa pilgu all

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aeroobikakuninganna 2008 Kersti Murumägi, esimene printsess Maris Tamm ja teine printsess Marit Jänes.
Aeroobikakuninganna 2008 Kersti Murumägi, esimene printsess Maris Tamm ja teine printsess Marit Jänes. Foto: Pilot Communications

Laupäeval valitakse Eesti parimate meestreenerite juhendamisel uus aeroobikakuninganna.


Kuueteistkümnendad aeroobikakuninganna valimised leiavad aset Tallinnas Eesti Näituste paviljonis messi «Ilu Sõnum 2009» raames.

Osalema oodatakse kõiki aeroobikahuvilisi, kes soovivad oma oskusi proovile panna ja teistega võrrelda. Kokku tuleb läbi teha neli võistlusvooru.

Ihaldatud tiitlile pürgijatele on heaks eeskujuks eelmisel aastal kuningannaks kroonitud Kersti Murumägi, kes tänavu kuulub võistluse žüriisse.

Lisaks temale aitavad uut kuningannat välja selgitada Eesti tuntumad aeroobikatreenerid, Tallinna linnapeaks kandideeriv Keit Pentus, rõivadisainer Arne Niit, teleajakirjanik Tiina Park ja Tervis Plussi peatoimetaja Evelin Kivilo-Paas.

Žürii võtab hindamisel aluseks liikumiste sooritamise puhtust ja täpsust, koordinatsiooni ja rütmitunnet, esinemisoskust ja väljenduslikkust, aeroobset vastupidavust, treenitust ning väljanägemise esteetilisust ja atraktiivsust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles