Laupäeval saab Tallinn Expressiga uute lugude järgi pidutseda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Meri ja P. Julm
Meelis Meri ja P. Julm Foto: Rulers of The Deep

 

Sel laupäeval, 3. oktoobril toimub Von Krahlis järjekordne üritus sarjast Tallinn Express. Peatselt oma 10. tegutsemisaastat tähistav duo täidab õhtu kvaliteetse tantsumuusikaga, esitamisele tulevad ka lood 12. novembril MUM Recordingsi alt ilmuvalt albumilt «Untitled Secret».

Tallinn Express on laupäevane Raadio 2 õhtuse vööndi saade ning kord kuus toimuv üritus Von Krahlis. Tallinn Expressi veavad Meelis Meri ja P.Julm, kes koos tegutsedes moodustavad artistinime Rulers of The Deep.

ROTD on Eesti kõige edukam tantsumuusika artikkel, kelle lugusid ja töötlusi antakse välja ja mängitakse üle kogu maailma. Sel aastal auhinnati duot Eesti Muusikaauhindadel Aasta Elektroonikaartisti tiitliga.

 

12. novembril ilmub Rulers of The Deepilt Inglise plaadifirma MUM (Manchester United Music) alt album «Untitled Secret». Kümnest loost koosnevat albumit levitatakse ülemaailmselt.

 

Eelnevalt on MUM´i alt ilmunud Dj Meri presents Cylon «Sekontia EP» ning Rulers of The Deep «Last Survivor» remixes singel.

Tallinn Express pidu algab laupäeval, 3. oktoobril kell 22.00. Plaate mängivad Meelis Meri ja P. Julm ehk duo Rulers of The Deep. Visuaalide eest hoolitseb Propaganda. Pilet üritusele maksab südaööni 75 krooni, hiljem 150 krooni.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles