Kolmapäeval saab Privé’st tasuta Busta Rhymes’i kontserdile

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BUSTA RHYMES
BUSTA RHYMES Foto: Privé
Sel kolmapäeval, 30.septembril, kingib klubi Privé igale kümnendale klubikülastajale uksel Busta Rhymesi kontserdipileti, mille väärtus on 595 krooni. Kingitusi jagame kella 02:00ni. Tule ja naudi parimat muusikat, sel kolmapäeval üritusel RnB Café Busta Rhymes Pre-partyl, kus plaadimängijate taga DJ SIN-SIN.

"RnB Cafél on au esitleda sel korral Busta Rhymes'i Tallinna tulekut. Kontserdi esitlejana on meil aga uskumatu privileeg jagada ära just sel kolmapäeval üks mõnus hunnik pileteid hip-hopi legendi fännidele! Tõenäosus piletiomanikuks saada on üpris suur kui olla kohal õigel ajal klubis Privé," lubab ürituse korraldaja Sten-Erik Jantson.

Plaate hakkas SIN-SIN keerutama 2002 aastal New Yorgi klubis nimega Opal - olles seal 5 aastat resident-dj. Lisaks mängis ta veel sellistes New Yorki klubides nagu Bounce, Village Lantern, Crash Mansion, Lea, Mustang ja Club 21. Meeldejäävaim pidu oli tulelaeval Frying Pan, mis on hääletatud ka New Yorgi 100 parima peokoha hulka. Eestisse saabus ta tagasi 2008 a. augustis ja hakkasi mängima Stereos, kus sai alguse ka tutvus Defkutiga, kes tüüpi juba Ice Kriimile Privés mängima kutsus.

6. oktoobril peale Busta Rhymesi kontseri toimub ka ametlik afterparty klubis Privé üritusel SCREW WORK LET'S PARTY! Busta Rhymesi piletiga ning listi alusel sissepääs tasuta! Uksel pilet 500 krooni.

Privé uksed avatakse kell 23.00. Pilet maksab 150 krooni, family-listi registreerunutele 75 krooni. Naistele sissepääs kuni kella 01:00 tasuta. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta. Lisainfo ja reserveerimine vip@clubprive.ee , tel: +3726310580, mob: +37256256000

Maailma üheks parimaks Live esinejaks peetav Hip-Hopi legend Busta Rhymes tuleb 6.oktoobril tagasi Tallinna! Sel korral klubisse Parlament, et anda eksklusiivne live kontsert, mida lihtsalt ei ole võimalik unustada!

BUSTA RHYMES VIDEOD:
We Made It - SIIN.

Make It Clap - SIIN.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles