Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734

Soome mees sai petta ja vägistada

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toimetaja: Hendrik Alla
Copy
Foto: Elmo Riig / Sakala

Tundmatuks jääda sooviv soome mees vägistati reede õhtul pettust kasutades.


Umbes 50-aastane Pirkanmaalt pärit mees oli juba mõnda aega interneti kaudu suhelnud Jaana-nimelise naisega, selgub Iltasanomate uudisloost. Sado-masoseksi teemadel suhelnud paar otsustas lõpuks kokku saada. Kokkulepitud seksimängudes pidi mees olema alluv pool.

Nii läkski ohver pahaaimamatult kokkusaamispaika, kus ootas teda umbes 30-aastane mees. Ohver uskus, et nagu netisuhtluses jutuks oli, juhatab see mees ta Jaana juurde. Nagu ta kuulis, pidigi Jaana juba kannatamatult ootama.

Vastuvõtja viis ohvri ühte korterisse, kus soovitas tal lahti riietuda, et Jaana tulekuks valmistuda. Seejärel pani noorem mees ohvri käed ja jalad raudu. Too uskus viimase hetkeni, et kohe saabub lubatud Jaana.

Siis lasi vastuvõtja oma püksid rebadele ja vägistas abitu ohvri ära.

Vägistajaks peetud mees arreteeriti pühapäeva hommikupoolikul. Ülekuulamisel tunnistas ta oma teo üles. Selgus, et looga pole pistmist ühelgi Jaana-nimelisel naisel. Teo toimepanija esines meelega valenime all.

Märksõnad

Tagasi üles