Ärimees Toomas Tooli kaasa Mari on lava jaganud tippmodellidega

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salapärane suurärimees Toomas Tool Hotel Barons`i ees suitsupausil 21.07.09
Salapärane suurärimees Toomas Tool Hotel Barons`i ees suitsupausil 21.07.09 Foto: paparatso
Ajakirja Buduaar värske sügisnumbri kaant ehib endine Kanal2 «Reporteri» ilmaneiu, modell ja tänaseks kolme last kasvatav koduperenaine Mari Tool (endine Uusõue), kes on muuseas avalikkuse uudishimuliku pilgu eest end kiivalt varjava kinnisvarahai Toomas Tooli kaasa.

Buduaaris pajatab Mari Tool, et on oma karjääri jooksul lavalaudasid jaganud selliste maailmakuulsate  supermodellidega nagu Naomi Campbell, Claudia Schiffer ja Cindy Crawford.

Intervjuus räägib Mari põgusalt oma kuulsatest lavapartneritest järgmist: «Teadsin neid inimesi ka natuke, igaühes neist on midagi, mida võtta endale eeskujuks. Modellindus oli see, mis mind suureks kasvatas.»

Mari on enda sõnul osalenud ka paljude tippdisainerite, nagu Gucci, Krizia, Valentino, Chanel, Giorgio Armani, Lanvin, moeshow`des

Mari abikaasa, suurärimees Toomas Tool, aga end seltskonnaüritustel eksponeerida ei armasta. Haruharva võib teda trehvata ka Eestimaa pinnal, sest mehe ametlik aadress on rikaste paradiis Monaco. 

Tool on omade äride juures jäänud siiani äärmiselt salapäraseks ja kättesaamatuks. Meediamagnaat Hans H. Luik on mõne aasta taguses juhtkirjas nimetanud Tooli üheks  rikkaimaks Eesti ärimeheks.

Tooli rikkus sai väidetavalt alguse metalliärist ja Mehukatti-nimelise mahlajoogi maaletoomisest ning suurenes hüppeliselt erastamise käigus. Toolile kuulus mõne aasta eest tapeeditehas Lasnamäel, piimakombinaat Lätis, ning siiani väidetavalt lausa kvartalite kaupa kinnisvara Tallinna vanalinnas. 

Ärimeeste seas ringleb Tooli ärilause: «Minu kell on kallim kui sinu auto — kõigest muust rääkimata.» Üks tema tuttavaid on sõnanud, et mehel on nii palju raha, et ta ei peaks enam muretsema. Teine kirjeldab, et ta tahtis kord Toolilt ühte maatükki osta, aga apaatne Tool vastanud: «Ei viitsi! Mis ma selle rahaga teen...,» on kirjutanud ka Kroonika.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles