Koit Toome nautis Pädaste piimavanni

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bravuuritar ja Mart ei jätnud võimalust kasutamata ja proovisid isiklikult ära Pädaste mõisa presidendisviidis asuva laia voodi.
Bravuuritar ja Mart ei jätnud võimalust kasutamata ja proovisid isiklikult ära Pädaste mõisa presidendisviidis asuva laia voodi. Foto: Taivo Piller

Nädalavahetusel toimus Muhu saarel 450 aasta vanuse Pädaste mõisa peahoone pidulik taasavamine. Külalised said nautida kaunist muusikat, põnevaid etendusi ning jooki-sööki nii vabas õhus kui mõisaruumides.

Paarisaja prominentse külalise hulgas olid ka president Toomas Hendrik Ilves koos kaasa Evelin Ilvese ja tütar Kadri Keiuga, samuti poliitikud Ene Ergma, Maret Maripuu, hulk diplomaate ning kultuuri-ja seltskonnategelasi.

Meeleolukate sõnavõttudega esinesid vaheldumisi mõisaomanikud Martin Breuer, Imre Sooäär, president Toomas Hendrik Ilves, riigikogu liige Indrek Saar ja teised.

Tipphetkeks oli kindlasti koreograaf Märt Agu seatud tantsuetteaste. Muusika oli pidulikuks õhtuks kokku seadnud Villu Veski. Teiste seas esinesid ooperilauljad Pille Lill ja Oliver Kuusik ning lauljad Maarja-Liis Ilus ja Koit Toome.

Lustlikuma perfomance`i esitas kindlasti aga Koit Toome, kes oli ühel hetkel end sisse seadnud presidendisviidi vannituppa koos piimavanni nautiva kaunitariga. Koit turgutas linalakk-neidu šampanja ja maasikatega.

 

Kiika lõbusat piimavanni perfomance`i pildigaleriist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles