Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Saada vihje

Pirni-kirsi purukook

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirni-kirsi purukook
Pirni-kirsi purukook Foto: Sille Varblane

4 dl jahu


1 dl suhkrut


2 tl küpsetuspulbrit


1 dl õli


0,5 l külmutatud kirsse


0,5 l pirnitükke


Segasin jahu, suhkru, küpsetuspulbri ja õli köögikombainis ühtlaseks purutaoliseks massiks.

Pool puru panin küpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja, teise poole kirsi-pirnisegu peale.

Küpsetasin 200-kraadise ahju keskmises osas umbes 50 minutit.

 http://www.toidupildid.blogspot.com

Kommentaarid
Tagasi üles