![Pirni-kirsi purukook](http://f9.pmo.ee/WYP2ruZ6J3uvum7Jq2V_uMp-9qA=/1442x0/filters:format(webp)/nginx/o/2009/09/25/240844t1hcd81.jpg)
4 dl jahu
1 dl suhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
1 dl õli
0,5 l külmutatud kirsse
0,5 l pirnitükke
4 dl jahu
1 dl suhkrut
2 tl küpsetuspulbrit
1 dl õli
0,5 l külmutatud kirsse
0,5 l pirnitükke
Segasin jahu, suhkru, küpsetuspulbri ja õli köögikombainis ühtlaseks purutaoliseks massiks.
Pool puru panin küpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja, teise poole kirsi-pirnisegu peale.
Küpsetasin 200-kraadise ahju keskmises osas umbes 50 minutit.