Pirni-kirsi purukook

, toidublogi autor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirni-kirsi purukook
Pirni-kirsi purukook Foto: Sille Varblane

4 dl jahu


1 dl suhkrut


2 tl küpsetuspulbrit


1 dl õli


0,5 l külmutatud kirsse


0,5 l pirnitükke


Segasin jahu, suhkru, küpsetuspulbri ja õli köögikombainis ühtlaseks purutaoliseks massiks.

Pool puru panin küpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja, teise poole kirsi-pirnisegu peale.

Küpsetasin 200-kraadise ahju keskmises osas umbes 50 minutit.

 http://www.toidupildid.blogspot.com

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles