Päevatoimetaja:
Katrin Lust
(+372) 56681734
Saada vihje

Pirni-kirsi purukook

Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Copy
Pirni-kirsi purukook
Pirni-kirsi purukook Foto: Sille Varblane

4 dl jahu


1 dl suhkrut


2 tl küpsetuspulbrit


1 dl õli


0,5 l külmutatud kirsse


0,5 l pirnitükke


Segasin jahu, suhkru, küpsetuspulbri ja õli köögikombainis ühtlaseks purutaoliseks massiks.

Pool puru panin küpsetuspaberiga kaetud koogivormi põhja, teise poole kirsi-pirnisegu peale.

Küpsetasin 200-kraadise ahju keskmises osas umbes 50 minutit.

 http://www.toidupildid.blogspot.com

Tagasi üles