Galerii: Supernoova 2008 noorema kategooria võistlustööd

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supernova moeshow noorem kategooria 07.06.2008
Fotograaf: Rene Pringi
Supernova moeshow noorem kategooria 07.06.2008 Fotograaf: Rene Pringi Foto: AFP / Scanpix
Laupäeval, 7. juunil toimus Vene Teatris juba kümnendat korda moekonkurss Supernoova.

Võisteldi nii nooremas kui ka vanemas kategoorias. Noortest viis võidukarika koju Vanalinna Hariduskolleegiumis stuudeeriv Kristel Kuslapuu.

Eriliseks tegi tänavuse juubelimoeshow kindlasti selleks puhuks Riiast kohale transporditud hiiglaslik ekraan ning sellest läbi kulgenud 8-meetrine tunnel, mida kattis must peegel. Kogu catwalk'i pikkus oli 26 meetrit.

Küsisime ka tuntud nägudelt lühikesi kommentaare nähtu kohta.

Ehtekunstnik Tanel Veenrele seekordsed noorte moedisainerite tööd igatahes meeldisid väga. «Need ei olnud nii utilitaarsed nagu varasematel aastatel ja see oli väga hea,» kommenteeris Veenre.

Deluxe Maret Soomi arvates olid selle aasta noorema kategooria võistlustööd samuti hoomatavalt paremad kui eelnevatel aastatel.

Deluxe Madis Räästas oli erilises vaimustuses «ketsitööst» ehk siis komplektist, mille valmistamiseks oli kasutatud vanu ketse. «Väga kreatiivne töö ja vaeva oli ka nähtud metsikult,» kommenteeris Madis.

Linnar Priimäele meeldisid aga show'd alustanud punastes trikoodes ja karkudel trikitanud akrobaadid. Aga noored modellid elukunstnikule eriti ei istunud. «Probleem on selles, et noored ei oska rõivaid kanda,» arvas ta kriitiliselt.

Tulihingelisele kasiinode vastasele Max Kaurile meeldis enim hoopis fuajees ringi patseeriv modellimamma Beatrice. «Ta on ilus ja noor,» oli mees vaimustuses.

Beatrice aga noorema kategooria võistlustöödest erilisse vaimustusse ei sattunud. «Nädal tagasi ERKI moeshow'l nähtud tööd olid minu arvates kordi paremad,» rääkis elegntne kaunitar.


Vaata põnevat pildigaleriid kõikidest noorema kategooria töödest!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles