Anatoli Tafitšuk ja Anu Saagim mõnulesid piimavannis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anu Saagim; "Olen üle prahi!"
Anu Saagim; "Olen üle prahi!" Foto: Jelena Rudi

Talunikud kallavad üle Euroopa maha miljoneid liitreid piima, Selver viib Eesti piima Lätti, Belgias põletatakse heina ja kallatakse piima põldudele - selliseid uudiseid võime viimastel nädalatel lugeda nii ajakirjandusest, kui ka oma silmaga näha telekast.

Erisaate Anatoli Tafitšuk otsustas ohjad enda kätte haarata ning pakkus piimakarja kasvatajatele ja spade-ilusalongide omanikele välja nutikamaid lahendusi, mida võiks «valge kullaga» ette võtta.  

Anataoli võttis ühendust meie tuntud kohaliku piimailu-ekspert Bravuuritari aka Anu Saagimiga, kelle üheks soovituseks oli rajada piimafarmidesse piimasalonge või kallata piim lihtsalt esimesse ettejuhtuvasse vanni ning seal šampanjat limpsides mõnusalt sulistada. 

Sammud seati Tallinna kesklinnas asuvasse Babor Spasse, kes oli lahkelt nõus Anatolile ja Anule ühe toreda piimavanni pärastlõuna korraldama.  

Vaata kelmikat pildigaleriid ja pühapäeva õhtul kell 20.00 «Erisaadet»!  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles