Metal-muusika ikoon Udo Dirkschneider esineb 18. novembril Eestis

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Udo Dirkschneider ja U.D.O.
Udo Dirkschneider ja U.D.O. Foto: Rock Cafe

18. novembril saab klubis Rock Café kuulda tõelist

heavy-metal

legendi – taaskord saabub Eestisse Udo Dirkschneider koos ansambliga U.D.O. Piletid on müügil alates 28. septembrist Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades.

1987. aastast alates heavy-metali fänne hullutava U.D.O. põhinina, miniatuurne Udo Dirkschneider on tõeline metali-ikoon, kelle tegemisi jälgivad põnevusega sajad tuhanded, kui mitte miljonid muusikasõbrad.

Udo nimi kerkis metali maailmas esiplaanile juba 1970. aastate alguses, kui tema eestvedamisel loodi legendaarne Saksa grupeering Accept, kust ta selle kõrgaegadel skandaalselt lahkus, et luua stiililt sarnane, kuid siiski täiesti uus bänd - U.D.O.

Need, kes ütlevad, et U.D.O. näol on tegemist vanade ja väsinud rokipeerudega, eksivad rängalt. Kokku 12 stuudioalbumit üllitanud U.D.O. on praegu rohkem powerit täis kui kunagi varem ja selle käegakatsutavaks tõestuseks on nende viimane kauamängiv «Dominator», mis nägi ilmavalgust 21. augustil.

Ühest küljest on «Dominator» meeldivalt traditsiooniline U.D.O. album - just see, mida fännid ootavad ja tahavad. Teisest küljest kompab see album moodsa helimaailma aladel ja kasutab ära selle tehnoloogilisi võimalusi, jäädes siiski truuks oma ainulaadsele kõlale. «Dominator» on album, mis kergitab U.D.O. viiemiljonilist plaadimüüginumbrit kindlasti veel märgatavalt.

U.D.O. kontsert on kohustuslik kõigile muusikasõpradele, kes on üles kasvanud Accepti lugude «Metal Heart» ja «Balls to the Walls» saatel, sest siiani pole need lood puudunud U.D.O. kontsertrepertuaarist.

Piletid U.D.O. kontserdile hinnaga alates 350 kroonist tulevad müügile Piletilevi müügipunktides ja Statoili teenindusjaamades üle Eesti esmaspäeval, 28. septembril kell 10:00. BEM Music Club liikmed saavad pileteid osta aga juba laupäevast. Liikmeks saab tasuta registreeruda Internetis aadressil http://www.bem.ee/club.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles