Galerii: Supernoova 2008 ekstravagantne publik

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supernova moeshow noorem kategooria 07.06.2008
Fotograaf: Rene Pringi
Supernova moeshow noorem kategooria 07.06.2008 Fotograaf: Rene Pringi Foto: AFP / Scanpix
Eile õhtul tormasid kõik moefriigid tuhatnelja Vene Teatrisse, et osa saada Supernoova 2008 moeshowst ja kümnendast juubelist.

Glamuuri paisati publiku sekka tõepoolest suurtes annustes ning vanema kategooria punktide jagamine rahvusvahelise źürii poolt kujunes meelierutavaks vägikaikaveoks.

Võimalikult professionaalse tulemuse saavutamiseks olid Supernoova źüriisse kutsutud väga erineva kultuurilise ja moealase taustaga oma ala eksperdid.

Źürii esinaiseks oli meie veetlev presidendiproua Evelin Ilves. Ning kindlasti oli ka üks põnevamatest źüriilikmetest otse Itaaliast maabunud Gianfranco Ferré kuulsa moemaja disainer Stefano Citron.  

Eesti poolse esindajana andis enda panuse parima moekunstniku väljaselgitamisel presidendi abikaasa lisaks, ka moeajakirja Marie Claire peatoimetaja Anu Merila.

Vanemas kategoorias viis võidu koju moedisainer Liisi Eesmaa. Nooremas kategoorias võitis aga noor disainer Kristel Kuslapuu.

Vanema kategooria disainerit autasustati 50 000 - krooniga ning noorema kategooria võitjat 20 000 - krooniga.

Kiika Supernoova moelembelist publikut meie galeriist!   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles