Galerii: Supernoova 2008 vanema kategooria moeshow

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Supernova moeshow vanem kategooria 07.06.2008
Supernova moeshow vanem kategooria 07.06.2008 Foto: Rene Pringi
Eile õhtul toimunud suurejoonelise moekonkursi Supernoova 2008 vanemas kategoorias võitis napilt stilist ja moelooja Liisi Eesmaa.

Suured publiku lemmikud olid ka Eesti Kunstiakadeemia tekstiilidisaini studeeriva Heleri Alexandra Sitsi latekskuulidega kostüümid. Heleril olid ka kauneimad modellid. Üks neist siresäärtest (pildil palja ülakeha ja teibitud rindadega) võitiski kolmekuulise töölepingu Hispaania modelliagentuuris Group Models.     

Publikut suutis üllatada seekord vabakutseline disainer Triinu Pungits, kelle rajud kostüümid jagasid inimeste arvamused kaheks, osadele meeldis väga ning teistele absoluutselt mitte. Nii mõnigi pealtvaataja oli häiritud  just modellide meigist, mis kujutasid kas peksa saanud või lõigutud ohvreid.

Suhteliselt nõrgaks jäi kahjuks, paljude eelmiste aastate lemmiku, moekunstnik Kirill Safonovi töö.  

Źürii esinaiseks oli seekord presidendiproua Evelin Ilves, kes paljastas, et oli ka ise kunagi nooruses unistanud moedisaineri elukutsest.

Vaata põnevat pildigaleriid kõikidest vanema kategooria töödest.   

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles