Klubis Spider sel nädalavahetusel sünnipäevatrall 2 päeva järjest!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sünnipäevatrall Spideris
Sünnipäevatrall Spideris Foto: Spider
Juba sellel nädalavahetusel, 25. ja 26. septembril tähistab klubi Spider oma esimest sünnipäeva suurejooneliste üritustega kaks päeva järjest. Reedene üritus on suunatud rohkem eesti ja laupäevane rohkem vene publikule, kuid oodatud on mõlemal päeval kõik inimesed. Üritused saavad olema väga erinevad.

Reedel toimub "Glamuuriöö saladuslikul planeedil Spider", kus toimub vaatemänguline šokeeriv trummishow Eesti parimalt showtrummarilt Dr. Trummilt ning toimub ka üllatusi täis nõiduslik freak-show Fabrique Unique'lt.

Glamuuri lisavad üllatusi täis interjöör ja müstilised Go-Go tantsijad. Planeedi hoiab kuumana DJ Tom Lilienthal ning planeedile pääseb alates kella 23.00-st.

Laupäeval, 26. septembril toimub  pidu "Tere tulemast lapsemeelsete territooriumile", kus leiavad aset kõige ilusamad imed ja täituvad Sinu soovid.

Rõõmsa atmosfääri loovad klounid Bim ja Bom.

Õhupallid, huvitavad tantsulised konkursid ja mängud teevad peo kuumaks ja unustamatuks.

Spetsiaalsed külalised DJ Kikko J Itaaliast ja DJ Valentin Black, kes ootavad uusi ja vanu fänne.

Vali endale meelepärane pidu või pidutse kaks õhtut järjest mõnusal sünnipäevatrallil klubis Spider!

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles