Kiisu Kätlin esitles aluspesu

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiisu Kätlin esitles aluspesu Soome tõsieluseriallis Big Brother
Kiisu Kätlin esitles aluspesu Soome tõsieluseriallis Big Brother Foto: Marko Tubli
Soome reality-show Big Brother üks staaridest, Kiisu Kätlin, esitles viimases saates seriaali «paradiisi» poistele oma pesu.

«Poisid, nüüd silmad kinni,» lausus kavalalt Kiisu Kätlin Soome reality show Big Brotheri majas paradiisi poolel elavatele meestele. Nimelt tahtis noor neiu oma aluspesu vahetada, kuid kahjuks/õnneks polnud ta sel hetkel toas üksinda.

Suurest igavusest otsustas eesti kaunitar tekitada majas veidikenegi elevust ning asus meeste ees eputades oma aluspesu demonstreerima. «Ainuke mees, kes võib mind vaadata on Nino, sest tema on homo,» nentis pirtsakas piiga.

Hoolimata palvest, et noormehed silmad kinni kataks, viimased seda loomulikult ei teinud. Ainukesena üritas Kätlini intiimsemaid kehaosi uudishimulike soome poiste ja televaatajate pilkude eest varjata eesti poiss Ragnar.

Hoolimata sellest nautis Kätlin oma aluspesu demonstreeimist poiste nina alla täiel rinnal. Soomlannadest televaatajaid ajas see aga loomulikult tõsiselt närvi ning Kätlini aadressil laekus saate kommentaariumisse ohtralt sõimu ja kriitikat eestlannade lõdva püksikummi kohta.

Vaata Kätlini vallatuid pilte galeriist! 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles