Tartus lõpeb tänavune ainus automess

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harjumaal tegutseva Laitse rallipargi töökoja juhataja rallisõitja Einar Laipaik ja 1923. aastal valminud Ford T Toureg mullusel "Motoshow'l" Tartu Näituste messikeskuses.
Harjumaal tegutseva Laitse rallipargi töökoja juhataja rallisõitja Einar Laipaik ja 1923. aastal valminud Ford T Toureg mullusel "Motoshow'l" Tartu Näituste messikeskuses. Foto: Sille Annuk / Tartu Postimees

Reedel, 25. septembril avatati Tartu Näituste messikeskuses kolmepäevane “Motoshow 2009”, mis on selle aasta ainus automess Eestis.


Automessilt “Motoshow” leiab hulgaliselt autode Eesti esmaesitlusi, autokaupa, simulaatoreid, tuunitud autode, Ameerika autode ja vanade autode väljapanekuid, selgub AS Tartu Näituste teatest.



Esimest korda tulevad publikule esitlemiseks Subaru Legacy, Škoda Yeti, Volkswagen Polo, Volkswagen Golf VI, Peugeot 3008, Renault Megane 3 GT, Renault Megane 3 Coupe, Renault Scenic 3, Opel Insignia Sports Tourer 4x4 ja Mazda 3.



Peale sõiduautode leiab aset bussi BMC Belde 250 Pocity Eesti esmaesitlus.



Välja on pandud ka tuunitud autod, Ameerika vanad autod, uunikumid. Lada klubi. Laitserallypargilt on välja pandud 1935. aasta MG ning BMW 600 (Izetta) aastast 1958.



Messil toimub helituuningu võistlus, kus selgitatakse Eesti 2009. aasta parimad nii helirõhus kui helikvaliteedis.



Peale autode saavad soovijad messil katsetada oma rallioskusi rallisimulaatoril, testida alkoprille ja tutvuda turvavööstendi ning politseitöös kasutatavate alkomeetritega.



Samuti tutvustatakse messil e-politsei varustusega sõidukit ja märulipolitsei varustust. Rolleriklubi korraldab rolleritega aeglustussõidu võistlused ja Karl Pärtelpoeg MC 39 klubist näitab, kuidas ei tohi mootorrattaga tänaval sõita.



Messi korraldaja on AS Tartu Näitused. Eelmisel aastal külastas “Motoshow’d” 11 700 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles