Eva Longoria Parker tahab oma mehega uuesti abielluda

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eva Longoria Parker
Eva Longoria Parker Foto: Reuters / Scanpix

«Meeleheitel koduperenaiste» täht Eva Longoria Parker soovib oma abikaasaga taas abielluda, sest tema mälestused esimesest abiellumistseremooniast on üsna hägused.

Näitlejatar abiellus korvpallitäht Tony Parkeriga 2007. aasta juulikuus, aga kuna Prantsusmaal toimunud pulmatseremoonia oli nii sürreaalne, tahab ta väiksema tseremooniaga abielutõotusi uuendada, vahendab WENN.

«Mulle tundub, nagu oleks see olnud eile. Me tahame uuesti abielluda. Meiepulmad möödusid nii kiiresti ja seda ümbritses täielik hullus. See tundus olevat nagu kehaväline kogemus,» ütles Eva Longoria Parker.

«Me tahame seda uuesti teha – me tahame, et see oleks intiimsem, sest meile meeldib väga abielus olla. Meie suhe on tugevam ja parem ja lõbusam kui kunagi varem ja see läheb iga päevaga paremaks. Ma tean, et see on klišee, aga see on tõsi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles