Pruutpaar hüppas pildistamiseks rongi ette

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rong.
Rong. Foto: Teet Malsroos / SL Õhtuleht

Vene valvsad raudteemilitsionäärid päästsid hulljulge pruutpaari elu ja tirisid nad välja läheneva rongi nina alt.


Tomski linnas soovis üks vastabiellunud paarike tähtsa päeva mälestuseks erilist pilti teha, kirjutab Iltasanomat. Nii hüppasid pruuti-peigmeest jaamperroonilt otse läheneva rongi ette.

«Nad passisid peale, millal rong tuleb ja kargasid siis otse rööbastele,» jutustas raudteemiilitsa esindaja Aleksei Grinko ajakirjanikele. «Rong oli sel hetkel vaid 15 meetri kaugusel.»

Grinko sõnade järgi märkasid huligaansust perroonil korda pidavad militsionäärid ja tirisid segase paarikese ilma pikema jututa rööbastelt kõrvale, enne kui need oleksid rongi alla jäänud. Pilti, mille pärast hull temp ette võeti, ei õnnestunudki teha.

«Siis viidi pruutpaar jaamahoonesse ülekuulamisele,» ütles Grinko. Pärast seletuste andmist lubati asjaosalised tagasi külaliste juurde pulmalauda.

Venemaal on raudteejaamades pildistamine ammustest aegadest keelatud, sest neid peetakse strateegilisteks objektideks. Pahandust teinud pruutpaari ootab karistuseks trahv või hoiatus.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles