Jimi Hendrixi perekond annab välja ülisuure hulga avaldamata muusikat

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jimi Hendrix
Jimi Hendrix Foto: Larry C. Morris / Scanpix

Varalahkunud rokilegend Jimi Hendrix jätkab rokkimist hauatagusest maailmast veel vähemalt kümne aasta vältel – mehe perekond kavatseb nimelt välja anda suure hulga seniavaldamata salvestusi.

Legendaarne kitarrist suri 1970. aastal, kuid ta õde Janie avalikustas, et perekonna valduses on piisavalt seniavaldamata salvestusi, et Hendrixi fänne veel vähemalt kümne aasta jooksul uute plaatidega rõõmustada, vahendab WENN.

Kaks kogumikku laule, kontsertsalvestusi ja filmimaterjali on hoiul kahes eraldiseisvas laos USAs ning Janie Hendrix kavatseb kõik selle lähema kümne aasta jooksul publiku ette tuua.

«Me suudame ilmselt veel ühe aastakümne vältel muusikat pakkuda, lisaks veel videomaterjal. Me hakkame iga 12 kuni 18 kuu järel välja andma uut materjali ja ametlikke bootleg-salvestusi,» ütles Janie Hendrix.

«Jimi oli töönarkomaan. Pärast seda, kui Electric Lady stuudio valmis sai, oli tal võimalus iga päev nii palju salvestada, kui ta vähegi soovis. Jääb mulje, justkui oleks ta teadnud, et tal on vaid neli aastat aega saavutada kõike seda, mida ta saavutas.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles