Dannii Minogue kasutas stressi leevendamiseks Botoxit

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dannii Minogue
Dannii Minogue Foto: WENN.com

Lauljatar Dannii Minogue kasutas Botoxi süste, et saada üle hingevalust, mida põhjustas tema õe Kylie ränk võitlus vähkkasvajaga.

37-aastane Dannii tunnistas hiljutises intervjuus, et sattus sügavasse depressiooni pärast seda, kui tema popstaarist õel diagnoositi 2005. aastal rinnavähk ning ta pöördus kortsudevastaste süstide poole, et ennast läbi välimuse parandamise taas hästi tunda, vahendab WENN.

«Mu õde jäi haigeks ja varsti pärast seda suri mu parim sõber – ma tundsin, et mind on tabanud mingi tohutu ebaõnne laine. Ma ei suutnud stressiga toime tulla. Ma ei suutnud isegi oma enda näo vaatamist taluda,» ütles Minogue.

«Sellise kurbuse läbi elamine oli väga isiklik asi. Alguses tundus Botoxi süstide proovimine lõbus asi, hiljem muutusid need vajalikuks,» lisas naine, kinnitades, et on nüüdseks Botoxi – sõltuvusest üle saanud.


«Ma ei vaja enam Botoxit ja ma ei taha seda. Elu on nüüd hoopis teistsugune.»


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles