Big Brotheri eestlased Kätlin ja Ragnar pääsesid paradiisi!

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kiisu Kätlin ja Ragnar pääsesid Soome tõsieluseriaalis Big Brother uuele ringile ja otse paradiisi!
Kiisu Kätlin ja Ragnar pääsesid Soome tõsieluseriaalis Big Brother uuele ringile ja otse paradiisi! Foto: Marko Tubli
Nädalavahetusel toimus taas Soome populaarseima tõsieluseriaali Big Brotheri majas elanike vahetus. Juba nädalaid on reality show mängijad jagatud kahte elukohta: agulisse ja paradiisi.

Paradiisi elanikud elavad luksuses ning naudivad parimaid toite ning meelelahutust. Samas kui aguli elanikud peavad läbi ajama vaesusega. Pesema õues külma käes, jääkülma veega ning sööma makarone ning erinevaid konserve. Magamiseks puuduvad neil isegi voodid. Seda aendavad nende jaoks imeõhukesed madratsid.

Kui teine eestlasest reality staar Ragnar elas juba eelnevalt paradiisi poole peal, siis nüüd kolis sinna ka lõpuks Kiisu Kätlin. Kõik tänu kapten Sampole, kes ta sinna valis. «Saan nüüd lõpuks normaalselt pesemas käia,» oli neiu esimene kommentaar.

«Olen rahul, et jäin saatesse. Kuid ülemäära ma ka tegelikult ei muretsenud, sest võtan mängu kui ühte võimalust oma elus,» tunnistab Kiisu Kätlin. 

Üleeile õhtul toimus ka iganädalane saatest väljahääletus, kus juba teist nädalat järjest oli ohuringis isegi  Kätlin. Algselt juhtis ta «majjajäämist» edukalt ning suure ülekaaluga. Poole saate peal hakkas aga kaunitari populaarsus langema ning teda edestas lõpuks hoopis homomees Nino. Õnneks jäi paljude Soome meeste lemmik siiski mängu edasi ning majast pidid lahkuma kaks noort neidu Tuija ja Lotta.

«Arvan, et minust tahavad lahti saada inimesed, kellele ma käin närvidele oma rahulikkuse ja külmanärvilisusega,» põhjendab kaunitar Kätlin oma ohuringi sattumist. 

Vaata saate pildigaleriid!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles