Paffendorf reedel ööklubis Pattaya!

Kersti Raud
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Paffendorf
Paffendorf Foto: Pattaya
Paar nädalat tagasi üliedukalt hoo sisse saanud ööklubi Pattaya jätkab sama võimsalt, tuues Eestisse järjekordselt artisti Saksamaalt. Sel reedel toimub pidu taas läbi kolme korruse ja kõige uuemat tantsumuusikat valib klubisaalis „Paffendorf“.

1998. aastal loodud projekti "Paffendorf" taga on kolm meest Saksamaalt - Ramon Zenker, Gottfried Engels ja Sven Thiel, kes ühtlasi esindab projekti ka Dj-na esinedes.

Paffendorfi esimesel aastal ilmunud singlid "Smile", "Ruf Mich An" ja "Terminator 2 Theme" saavutasid kohe head kohad tantsutabelites, tänu millele võideti ka auhind "Dance Act Of The Year". Kaks aastat hiljem toimus tõeline läbimurre singliga "Where Are You", mis tõusis tantsutabelites viieteistkümne parima hulka. Edu ei paistnud kahanevat ka debüütalbumiga "Dance City", mis saavutas hea positsiooni albumite müügitabelis.

Järgnevatel aastatel ilmunud singlid "Crazy, Sexy, Marvellous", "On & On"
ja "Be Cool" jätkasid Paffendorfi edu tantsupõrandatel. Viimasest tegi Paffendorf 2006. aastal uusversiooni "Vogue", lisades juurde Madonna megahiti vokaalid. Kõik viimati mainitud lood leiab ka projekti teiselt albumilt "Planet Dance".

Palju esinemisi Euroopas ja ka Eestis jätsid stuudiotöö mõneks ajaks tahaplaanile kuid sel aastal on Paffendorf end taas tõestanud, sest ilmunud on singlid "Self Control", "Bring it Back" ja "Discover".

Üritus toimub juba sel reedel, 25.septembril algusega kell 23:00. Soetades kõigest 75 krooni eest majapileti, pääsete pidutsema üle terve "Pattaya".

Naised pääsevad megapeole esimesel tunnil täiesti tasuta. Nii ongi võimalik vaadata "Excellentis" striptiisishowd, nautida Tirol Pubi & Lounge-s Dj Alex Ray poolt valitud retrohitte või siis keerutada jalga kõige uuema tantsumuusika järgi, mida mängib ette Paffendorf Saksamaalt.


Paffendorf – Crazy, Sexy, Marvellous

 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles