Twitteri-lehekülg hävitas vanaemakese elamise

Hendrik Alla
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
See lõhutud aken ei ole šotimaa intsidendiga seotud.
See lõhutud aken ei ole šotimaa intsidendiga seotud. Foto: PM/SCANPIX BALTICS

Twitteris ilmutatud peokuulus tõi teismelise peoõhtule 150 jobu, kes sünnipäevalapse vanaema elamise segi peksid.


Näotu laamendamine leidis aset Aberdeeni linnas Šotimaal, kirjutab Sun. Vanaema reisis koos oma elukaaslasega pulmapeole ja andis lapselaps Victoriale loa «paar sõpra» külla kutsuda.

Neiu andis sellest teada oma Twitteri-leheküljel. See oli viga, sest avalik kuulutus tõi kokku ligi 150 loomastunud nolki, kes vanaemakese maja pea peale pöörasid. Ainuüksi ühes toas tehti kahju enam kui 17 000 krooni väärtuses.

«Nad purustasid uksi ja aknaid, lõhkusid teleka, määrisid vaipu ning maale ja varastasid hinnalisi väärisesemeid,» jutustas šokeeritud naaber. «Tõprad hakkasid isegi politseinikke pudelitega loopima.»

Naabrid kutsusid politsei alles siis, kui möll juba nende aedadesse kippus kanduma. Kohale saabus kolm patrullautot, ratastel kong ja koertega politseinikud.

Seadusesilmad tegid oma tööd kiiresti ning efektiivselt ja surusid loomastunud teismelised ruttu maha. Ühele noorukile esitati süüdistus rahu rikkumises.

Kuuldavasti on nördinud vanavanemad Victoria oma majast nüüd välja visanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles