Evelyn Mikomägi ja Victoria Kass otsivad järgmist maailma supermodelli!

Anu Saagim
, peatoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Evelyn Mikomägi
Evelyn Mikomägi Foto: Powerhouse
Lõuna-Eesti moeüritusele Moekuulutaja oodatakse sel sügisel õnne proovima värskeid modellikandidaate. Kohal on Eesti juhtivate modelliagentuuride Living Models ja Baltic Modelsi esindajad Evelyn Mikomägi ja Victoria Kass, kes otsivad Tartust järgmist maailma supermodelli.

1.-3. oktoobrini toimub Tartu Kaubamajas Moekuulutaja festival, kus lisaks mitmetele moega seotud üritustele ja etendustele on sel aastal avatud ka spetsiaalne model lounge, kuhu oodatakse castingule õnne proovima kõiki neidusid ja noormehi üle Eesti.

Modellikandidaadid astuvad Living Modelsi ja Baltic Modelsi esindajate Evelyn Mikomägi ja Victoria Kassi professionaalse pilgu ette, kust võib tulla nii mõnigi unistuste tööpakkumine.

«Peale modellimõõtu mannekeenide ootame kandideerima ka people- ehk reklaammodelle. See tähendab igas vanuses ja mõõdus fotogeenilisi karaktereid ning talente, nii mehi kui naisi,» rääkis Living Modelsi juht Evelyn Mikomägi.

«Modelle küsivad meilt pildistamisteks-filmimisteks omakorda reklaamiagentuurid, produktsioonifirmad, rõivatootjad, disainerid ja ajakirjad üle maailma – alati soovitakse näha uusi nägusid. Ja kes teab, võib-olla leiame just Moekuulutajalt järgmise maailma mastaabis supermodelli.»

Modelliks pürgijad saavad kohtuda Baltic Modelsi esindajatega neljapäeval ja reedel kell 15.00-18.00 ning Living Modelsiga laupäeval kell 12.00-15.00. 

Valitakse Tartu Moenägu 2009

Esmakordselt Tartus valitakse Moekuulutajal välja ka Tartu Moenägu 2009, milleks viiakse läbi eraldi fotosessioon ja rahvahääletus. Osalejate fotod avaldatakse Tartu Kaubamaja kodulehel ja sinna oodatakse kõiki oma lemmiku poolt häält andma.

Hääletuskeskkonna ja lisainfo pildistamise kohta leiab SIIT.
 
Kolmepäevane Moekuulutaja festival on kohtumispaik kõikidele Lõuna-Eesti moegurmaanidele. Model lounge’is toimuvad lisaks castingule ka erinevad töötoad ja tooteesitlused.

Neljapäevasel etendusel näidatakse hooaja noortemoodi, päeva juhib Koit Toome. 


Reedel demonstreerib Tartust pärit stilist ja Supernoova 2009 võitja Hanna Korsar luksuslikku rõivaste ja ehete showd «Õhtu Emajõe kaldal». Esineb superstaar Jana Kask ning päeva juhivad Helen Sürje ja Mart Mardisalu.

Laupäeval antakse ülevaade Tartu Kaubamaja rõivaste ja aksessuaaride sügistrendidest, muusikaelamust pakub Urban Symphony, päevajuhtideks on Helen Sürje ning Mart Mardisalu. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles