“Moekuulutaja” otsib uusi moenägusid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: www.powerhouse.ee/Album/EMikomxgi.jpg

Lõuna-Eesti moeüritusele “Moekuulutaja” oodatakse sel sügisel õnne proovima värskeid modellikandidaate. Kohal on Eesti juhtivate modelliagentuuride Living Models ja Baltic Models esindajad Evelyn Mikomägi ja Victoria Kass, kes otsivad Tartust järgmist maailma supermodelli.


1.-3. oktoobrini toimub Tartu kaubamajas “Moekuulutaja” festival, kus peale moega seotud ürituste ja etenduste on avatud spetsiaalne model lounge, kuhu oodatakse casting’ule õnne proovima neidusid ja noormehi üle Eesti.



Modellikandidaadid astuvad Living Modelsi ja Baltic Modelsi esindajate Evelyn Mikomägi ja Victoria Kassi professionaalse pilgu ette, kellelt võib tulla nii mõnigi unistuste tööpakkumine.



“Peale modellimõõtu mannekeenide ootame kandideerima people- ehk reklaammodelle. See tähendab igas vanuses ja mõõdus fotogeenilisi karaktereid ning talente, nii mehi kui naisi,” rääkis Living Modelsi juht Evelyn Mikomägi.



“Modelle küsivad meilt pildistamisteks-filmimisteks omakorda reklaamiagentuurid, produktsioonifirmad, rõivatootjad, disainerid ja ajakirjad üle maailma – alati soovitakse näha uusi nägusid. Ja kes teab, võib-olla leiame just “Moekuulutajalt” järgmise maailma mastaabis supermodelli,” ütles Mikomägi.



Modelliks pürgijad saavad kohtuda Baltic Modelsi esindajatega neljapäeval ja reedel 15-18 ning Living Modelsiga laupäeval 12-15.   



Valitakse “Tartu moenägu 2009”


Esimest korda Tartus valitakse “Moekuulutajal” välja “Tartu moenägu 2009”, selleks korraldatakse fotosessioon ja rahvahääletus. Osalejate fotod avaldatakse Tartu kaubamaja kodulehel ja sinna oodatakse kõiki oma lemmiku poolt häält andma.


Hääletuskeskkonna ja lisainfo pildistamise kohta leiab

kodulehelt

.



Kolmepäevane “Moekuulutaja” festival on kohtumispaik kõikidele Lõuna-Eesti moegurmaanidele. Model lounge’is toimuvad peale casting’u töötoad ja tooteesitlused.



Neljapäevasel etendusel näidatakse hooaja noortemoodi, päeva juhib Koit Toome.   



Reedel demonstreerib Tartust pärit stilist ja “Supernoova 2009” võitja Hanna Korsar luksuslikku rõivaste ja ehete show’d “Õhtu Emajõe kaldal”. Esineb superstaar Jana Kask ning päeva juhivad Helen Sürje ja Mart Mardisalu.



Laupäeval antakse ülevaade Tartu kaubamaja rõivaste ja aksessuaaride sügistrendidest, muusikaelamust pakub Urban Symphony, päevajuhid on Helen Sürje ning Mart Mardisalu.


Kommentaarid
Copy
Tagasi üles