Petis lubas avalikult seksijatele kümnekordset banaanisaaki

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petis ahvatles inimesi avalikult seksima, lubades neile selle eest suurt banaanisaaki
Petis ahvatles inimesi avalikult seksima, lubades neile selle eest suurt banaanisaaki Foto: RIZWAN TABASSUM/AFP

Paapua-Uus Guinea politsei otsib taga meest, kes ahvatles külaelanikke avalikult seksima, lubades, et see kümnekordistab nende banaanisaagi.

Veidrat kultust juhtinud mees ja tema jüngrid põgenesid politsei eest metsa, kui neid vahistama tuldi, vahendab Ananova.

Politsei teatel rääkis tagaotsitav Morobe provintsi külaelanikele, et nende banaanisaak kümnekordistub iga kord, kui nad avalikult seksuaalvahekorda astuvad.

Lisaks süüdistatakse meest mitmetes varasemates korrarikkumistes. Süüdistuste kohaselt on ta viimase nelja kuu jooksul korduvalt inimesi ähvardanud ja ebaseaduslikku seksuaalset tegevust harrastanud.

Politseinik Adam Busil ütles, et mehe hütt piirati sisse, kuid ta keeldus sealt väljumast. Seejärel põgenes kahtlusalune koos oma seitsme alasti jüngriga politsei eest metsa.

«Ta kasutas oma kaht naist inimkilpidena, et politseinikud teda ei tulistaks,» sõnas Busil. «Neid kutsuti üles alistuma, aga nad keeldusid.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles