Abielurikkujast mees paljastati raadio otse-eetris

Elu24
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Horvaatia raadiosaates paljastati abielumehe truudusetus.
Horvaatia raadiosaates paljastati abielumehe truudusetus. Foto: Liis Treimann.

Horvaatlanna, kes oma abikaasale raadioeetri vahendusel sünnipäevaõnnitlusi saata soovis, ei osanud aimatagi, et tema parimad kavatsused tipnevad perekondliku skandaaliga.

Nimelt tuli kõigi raadiokuulajate ees välja, et üksinda ärireisil viibima pidanud mees hullas hotellitoas tundmatu naisterahvaga, kirjutab Ananova.

Davor Ivanovici nimelise mehe abikaasa otsustas teda sünnipäeva puhul üllatada sellega, et lasi mehe lemmik-raadiosaate tegijatel talle otse-eetris helistada.

Davori abikaasa üllatuseks võttis telefoni vastu aga keegi naine, kes ütles, et mees on parasjagu duši all.

Kui mees ise DJ Barbara Kolariga rääkima tuli, väitis ta, et telefoni vastu võtnud naine oli tema abikaasa. Ometi teadsid nii saatejuhid kui raadiokuulajad, et mehe tõeline abikaasa oli kõne tellinud Jasna, kes oma mehe ja saatejuhi vestlust teisel liinil pealt kuulas.

Naine ei suutnud vaatamata saatejuhtide palvetele vaikida, vaid hakkas oma truudusetu mehe peale karjuma, nõudes vastust küsimusele, kellega too koos on.

Petmiselt tabatud mees ei osanud teha muud, kui oma ebaõnnes saatejuhte süüdistada.

«Miks te seda mulle tegite? Meil on lapsed!» ahastas Davor enne toru hargile virutamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles