Jürgen Veber avab Nokia trikkidega

Urmas Hännile
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Veber, 26aastane 195 cm pikkune trikimees.
Jürgen Veber, 26aastane 195 cm pikkune trikimees. Foto: Kalev Lilleorg / Naisteleht

Tallinna südalinnas Sakala keskuse asemele rajatud Solarise keskuses avatavas Nokia kontserdimajas annab esimese etenduse trikimees Jürgen Veber.

Illusioonietendus „The Path of Wonders" toimub 1800kohalises kontserdi-, teatri- ja konverentsisaali kompleksis pühapäeval, 11. oktoobril kell 14.

Neli tundi hiljem annab tänu televisioonile raketina Eesti meelelahutustaevasse kihutanud mustkunstnik samas „The Path of Wondersi" kordusetenduse.

Illusioonietenduse piletite hinnad on vahemikus 125 kroonist (ratastoolikoht) 250 kroonini (loožikoht).

Et otse rahvusooper Estonia vastas valminud Põhjamaade moodsaim kontserdimaja on külalistele valla esimest korda, on kõik uudistajad oodatud ka niisama uue hoonega tutvuma: uudishimulike tarvis on uksed mõlemale etendusele valla poolteist tundi enne nende algust.

Esimese solistina mängib Nokia kontserdimajas pillilugu ilmakuulus kitarrivirtuoos Francis Goya, kelle kontsert on Nokias 10. oktoobril. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles